Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
click on ad to close
720p969 Views

13 Reasons Why 1x1

Tape 1, Side A

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 1. In timp școală plânge moartea lui Hannah Baker, prietenul ei Clay primește o cutie de casete cu mesaje înregistrate înainte ca ea sa se sinucida.

Necrologuri de multe ori se referă la bărbați tineri luminoase și frumoase și femei, care au fost luați brusc și neașteptat de la noi, și asta e cu siguranță linia de Hannah Baker cel mai apropiat dragi par a fi următorul. Scoala ei este în stare de șoc. Prietenii ei sunt în stare de șoc. Chiar și privitorul mediu ar lupta, probabil, pentru a înțelege în cazul în care totul a mers bine pentru o femeie inteligentă, amuzantă și frumoasă tânără ne întâlnim în primele 35 până la 40 de minute de episod unul.

Dar sinuciderea ei nu a fost, așa cum ne spune ea, „un pinten al deciziei momentul“. Hannah Baker este mort pentru că oamenii ei au luat „de la sine“, iar ea vrea să realizeze acest lucru.

Totul începe cu un partid care este, în propriile cuvinte ale lui Hannah, „doar o petrecere. Nu știam că a fost începutul sfârșitului.“Este în cazul în care Hannah întâlnește Justin, băiatul ea cade peste cap de tocuri pentru și se termină cu o rachetă de diapozitive întâlnire fatidică cu 13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 1.

Din momentul în care flash-ul de pe telefonul aparat de fotografiat Justin, bine, flash-uri, e vis primul sarut clar Hannah este pe cale de a deveni un coșmar. O imagine dodgy face drum spre toți colegii ei, și în timp ce singur incidentul nu este de ajuns să o conducă peste margine, stabilește în mod clar mingea rulare.

In 13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 1 până la sfârșitul anului Hannah nu a avut nici autocolante în dulapul ei, un fapt îndurerații mama ia act cu îngrijorare neîncrezător.

13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 1

Ce altceva sa întâmplat să împingă Hannah până la punctul fără întoarcere?

 

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Mar. 31, 2017

13 Reasons Why season 1

Copyright © 2017 Reluare.com. Toate drepturile rezervate.