Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
click on ad to close
720p864 Views

13 Reasons Why 1x2

Tape 1, Side B

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In 13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 2 narator nostru Netherworld ne introduce  cel mai bun prieten al Hannei pe care la iubit și la pierdut pe drumul ei lung și singuratic, care a dus la sfârșitul ei tragic.

13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 2

La fel ca Hannah, Jessica Davis este „increzuta“ – vreodată atât de ușor pe outsider caută în datorită necesității ei armatei lui tata să se mute familia sa în jurul valorii de o dată la doi ani. Legătura pereche instantaneu și chiar de bun venit colegi newbie Alex în cercul lor de prieteni. Dar „unu plus unu plus unu nu este o ecuație simplă“: Hannah se simte înțepătura amar de trădare ca prietenii ei cârlig în sus, lăsând-o singură în sălașul lor regulate lui Monet.

Când Alex scrie o notă susţinând ca Hannah are fundul mai bun, fac obiectul unui dumping recent si Jessica este furioasa şi da imediat vina pe cel mai bun prieten. Ea sare la concluzii sugerând ca Hannah a fost  cu prietenul ei “pentru că asta e ceea ce face o curva”, pălmuit-o peste faţă şi ii da lui Hannah o stare de cimentare.

Cine spune adevărul in 13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 2 ? Hannah Baker sau Jessica Davis?  

Este clar din start că Hannah pierde prietenia lui Jessica, la fel ca toate prieteniile, este complicat. Legătura lor beatifică a fost rupt atunci când doi au devenit trei, și ca relația lor a dezintegrat lucrurile si s-au murdarit.

Dar care fata ne ofera versiunea cea mai exactă a evenimentelor? Ranit Hannah ar avea toate motivele să becațina despre fostul ei prieten cel mai bun, în timp ce Jessica, care este în mod clar ca  ceva a auzit, ar putea fi deplasarea vina departe de ea și prietenul ei.

Urmariti toate aceste in 13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 2

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Mar. 31, 2017

13 Reasons Why season 1

Copyright © 2017 Reluare.com. Toate drepturile rezervate.