Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel
click on ad to close
720p795 Views

13 Reasons Why 1x3

Tape 2, Side A

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 3 s-au dovedit cea mai puternică rată încă, după cum seria săpat adânc în atmosferă otrăvitoare liceu care a condus la sinuciderea Hannah Baker.

Dacă a existat lumină în schimburile blânde, Glamour între Hannah și Clay, a fost stins repede, până la sfârșitul episodului. În schimb, toată lumea a avut vina pe conștiința lor.

„Poate crezi că sunt prostuta; Sunt o fată proastă care se prelucrează peste un lucru mic. Dar lucrurile mici contează“, a avertizat Hannah.

Înainte de graba cu privire la episodul patru, nu pierdeți „lucrurile mici“ îngropate în episodul trei. Hai să vorbim.

Cât de mult este Alex de vina pentru moartea lui Hannah in 13 Reasons Why Sezonul 1 Episodul 3?

Alex este pe lista lui Hannah, pentru că el a pus pe o listă. A fost Alex, care a etichetat Hannah ca având “Cel mai bun Ass în anul.

La prima vedere ai putea spune, ca Hannah face în mod repetat, că este doar „un lucru mic“, o parte crudă, dar inevitabilă a vieții de liceu.

Clay însuși nu poate înțelege de ce Hannah este atât de prelucrat pe listă, dar Hannah îl amintește pointedly, el „na fost niciodată o fată“.

Alex mai târziu, arată că el a făcut-o să se întoarcă la fosta lui prietena Jessica „pentru că ea nu va face sex cu mine.“

Toate acestea servește pentru a sublinia politica incomode de gen în acest al treilea episod, din cliseele bătaie de joc vestiar să se teamă Hannah că ea va fi respinsă ca doar o „fată proastă“, care face un munte dintr-un mușuroi.

Hannah nu este prost. Este această etichetă „Cel mai bun Ass“, care conduce Bryce – bogat,, rahat-ardezie Jawed misogină – pentru a apuca fundul Hannah în magazinul din colț, și ciment reputația ei nedrept ca o curvă.

Alex nu ar fi putut să știe ceea ce a pus în mișcare, dar nu este de mirare că simte vina acut. La sfârșitul episodului, el la piscină staggers și topples în. El iese la suprafață în cele din urmă.

Hannah nu a făcut-o.

Recap episod aici.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Mar. 31, 2017

13 Reasons Why season 1

Copyright © 2017 Reluare.com. Toate drepturile rezervate.