Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Prison Break 5x1

Ogygia

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

In primul episod din mult asteptatul Prison Break Sezonul 5 Episodul 1: Învierea, față familiară Lincoln Burrows (Dominic Purcell) este luat ostatic de către teroriști high-tech. Ei preiau controlul de la distanță al masinii sale , si il arunca de pe șosea direct într-un lac din apropiere.

Linc este aruncat clar – direct prin parbriz – și iese din întreaga experiență cu totul neatins. Este o secvență cu totul ridicolă. Este, de asemenea, ca un semn sigur ca oricare, oh, da, Prison Break Sezonul 5 Episodul 1 este din nou acelasi serial online.

Prison Break Sezonul 5 Episodul 1

De credit în cazul în care este cauza, creatorul Paul Scheuring si echipa sa au lucrat din greu pentru a copia ceea ce a lucrat cu privire la spectacol vechi Prison Break Online Subtitrat și, de la o versiune modernizată a secvenței din titlu Prison Break Online Subtitrat clasic în jos, acest lucru se simte ca ca o continuare naturală, care ar fi putut ateriza pe ecranele noastre în 2010.

Doar un singur moment, se simte în pas – prea ridicolă chiar și pentru acest circ – și asta e T-Bag fiind dăruit o mână de robot. Este un salt prea departe și, mai degrabă decât fusta peste totul înainte de a avea o șansă de a absorbi cât de prost este, episodul (care, altfel, rachete de-a lungul) dedică o bucată inutil de mare de timp pentru a lui Mitt protetice avansate.

Prison Break Sezonul 5 Episodul 1 oare traieste Michael?

Bazându-se foarte mult pe nostalgie și afecțiune pentru personaje și tropi vechi ale emisiunii, este puțin probabil pentru a converti orice noi fani. Dar, dacă încântat Michael și poznele sălbatice ale companiei prima rundă de timp, acest lucru este destul de o recreere fidelă a satisface in Prison Break Sezonul 5 Episodul 1.

Ce parere aveti despre Prison Break Sezonul 5 Episodul 1?

Acest articol a fost tradus cu google translate. Pentru a citi articolul full in limba engleza click aici.

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.
Apr. 04, 2017

Prison Break season 5

Copyright © 2017 Reluare.com. Toate drepturile rezervate.